Pehea e hiki ai ke nakinaki i ka lole silika rectangular

ʻO ka lole silika ka mea e pono ai i ko mākou ola i kēlā me kēia lā.I ka pūnāwai, ʻoi aku ka nui o nā wahine i makemake i ka scarf silk ma mua o nā hulu hipa.No laila, pehea e hoʻopaʻa ai i kahi scarf siliki i kahi ala nani e hoʻāla ai i ka makemake o ka poʻe.Eia kekahi mau ala maʻalahi e kōkua ai i ka poʻe e hoʻopaʻa i kahi ʻāpana ʻehā ma nā ʻano hana noʻeau.

 

 

 

Ke Kaʻina 1 E hana i kahi kāwili maʻalahi

E koho mālie i kāu scarf e hana i nā pelu maoli i ka lole.E kāʻei i ka scarf ma kou ʻāʻī i hoʻokahi manawa, a laila e huki i ka loop lou i hana ai e kau ai ma luna o kou umauma.Haʻalele ʻoe i nā wēlau o ka scarf ma mua a ma hope paha.

il_fullxfull.3058420894_4dq5
sage_green_scarf__19415.1433886620.1000.1200

 

 

 

 

 

 

Ke Kaʻina 2 E nakinaki i kou ʻala i ke kakaka

ʻO kahi scarf lōʻihi he kūpono no ke kakaka nui, flouncy.E nakinaki i ka scarf a puni kou ʻāʻī i kahi puʻupuʻu wehe, a hoʻoheheʻe iki i ka ʻaoʻao.A laila e hoʻohana i nā wēlau e hana i ke kakaka pepeiao bunny maʻamau.E hohola iki i ka lole a wehe i ke kakaka no kahi hiʻohiʻona maʻamau.

 

Hana 3 E hana i kahi scarf infinity

E hoʻomoe i kāu scarf ma kahi ākea.E hoʻopili i ka hapalua a hoʻopaʻa i kēlā me kēia kihi o nā kihi e hana i kahi loop nui.A laila, e kāʻei i ka scarf a puni kou ʻāʻī, i nā manawa he nui inā pono, i ʻole e waiho ʻia nā wēlau e lele ana i lalo.

 

Kaʻina 4 E hana i kahi ʻahuʻula i nakiʻi ʻia

E wehe aʻe i kāu scarf i palahalaha loa.E kau ma luna o kou poʻohiwi e like me ka ʻahuʻula.A laila, e hopu i nā wēlau ʻelua a hoʻopaʻa i kahi puʻupuʻu pālua i mua.

 

Ke Kaʻina 5 E hoʻopaʻa i kāu scarf i kahi puʻupuʻu hacking

E hoʻopili i kāu scarf i ka hapalua, e hana i ka loop loop ma kekahi ʻaoʻao me ʻelua ʻāpana huelo ma kekahi.E wīwī i ka scarf a puni kou ʻāʻī i hiki i ka loop a me ka huelo ma mua ma luna o kou umauma.A laila, e huki i nā wēlau ʻelua ma ka loop, a hoʻoponopono i ka lole i kou makemake.

 

Camille_Charriere_by_STYLEDUMONDE_Street_Style_Fashion_Photography_95A6464FullRes

Ka manawa hoʻouna: Dec-21-2022